100% gennemsigtighed: Vi er finansieret gennem reklame-links. Når du køber et produkt ved hjælp af links her på siden, er du med til at støtte vores arbejde. Læs, hvordan det fungerer lige HER.

 

kaffe tilbud

Vi har samlet en række af de bedste tilbud på kaffe, så du ikke behøver at gøre det hårde arbejde.

Klik dig videre til nogle af de bedste danske kaffe-pushere her. 

Overvej tilbuddet

Når du køber online er det værd at holde øje med, hvordan kaffen er pakket og emballeret.

Vi anbefaler, at du går efter hele bønner, som er pakket i poser med envejsventiler. Det betyder, at kaffen kan få lov at gasse af i posen.

Det er altid værd at gå efter en kaffe, der er ristet for nylig. De bedste kaffemærker oplyser om ristedatoen. Står der ikke noget på posen kan man typisk tage sidste salgsdato og regne et år bagud.

Med kaffekapsler og kværnet kaffe, går man en anelse på kompromis med smagen, men til gengæld kan vakuumpakket kaffe være praktisk af mange årsager.

Om kaffe på tilbud

Med kaffe får man ofte, hvad man betaler for. Køber du derfor en meget billig kaffe vil kvaliteten ofte være lav.

I realiteten betyder det, at kaffen er dyrket under nogle plantagelignende forhold, hvor kaffen ikke har fået lov at modne i sit eget tempo.

Ofte er den billige kaffe også blevet plukket uden skelen til om de enkelte bær stadig er grønne.

Kaffe er fra naturens side et bær, og derfor betyder det meget for smagen, hvordan dyrkning, høst og efterbehandling er foregået.

Springer man over, hvor gærdet er lavest, i nogle af disse led vil det ofte betyde, at kaffen mangler sødme og karakter.

Prisen på kaffe

Udover selve smagen af kaffen er det også værd at tage med i overvejelserne, hvordan bønderne, der har dyrket kaffen, er blevet betalt. I både Afrika og Latinamerika er det meget udbredt, at kaffebønder må sulte i visse perioder i løbet af året.

Derfor er det værd at gå efter kaffe der er Fair Trade – det som tidligere hed Max Havelaar-certifikatet.

Skriv en kommentar

0 Shares
Share
Tweet
Share