100% gennemsigtighed: Vi er finansieret gennem reklame-links. Når du køber et produkt ved hjælp af links her på siden, er du med til at støtte vores arbejde. Læs, hvordan det fungerer lige HER.

 

Test: Den bedste kaffekværn for den seriøse nørd

Kaffekværn test: Vi forsøger at finde den bedste kaffekværn til kaffe-elskeren med et stramt budget. Læs om Bodum, Wilfa, OBH, Krups eller en helt anden kværn løber med sejren.


På denne blog har vi sagt det igen og igen. Ikke nok med at kaffe skal være friskristet. Den skal også være friskkværnet. Derfor har du brug for en kaffekværn, hvis du er bare en lille smule seriøs med dit koffein-fix.

Se vores tre topanbefalinger her. Læs videre for at få det fulde overblik. 

Bedst til prisen

 • Pro kværnegrad
 • Koniske kværneblade
 • Håndkværn
1zpresso jx håndkværn

All-round

 • Wilfas 2018 model
 • Flot design
 • Koniske kværneblade
wilfa svart aroma kaffekværn

Top-model

 • Wilfas 2019 model
 • Flade kværneblade
 • Espresso/filter

En kaffekværn er det vigtigste værktøj, når det kommer til at lave god kaffe morgen efter morgen. Desværre ender mange folk ofte med at købe en lille blender-agtig kværn af typen, man kan finde til 89.95 i den lokale Kvickly.

Med denne type kværn er det helt umuligt at styre kaffens ekstraktion, fordi nogle bønner bliver hakket til mikroskopisk støv mens andre kun bliver halveret. 

På overfladen ser det måske ud til ikke at betyde det store, men sammenligner man kaffe fra en blenderkværn og en rigtig kaffekværn, så vil sidstnævnte vinde hver gang. 

Samtidig vil det være rigtig svært for at få et konsistent resultat, der er der samme fra dag til dag, når du brygger kaffe.

Hvad bør jeg gå efter?

Når det kommer til de seriøse kaffekværne, så handler det om at finde en model med koniske eller flade kværneblade, da det giver det mest ensartede resultat. Men blandt disse er alle langt fra lige gode.

De bedste kaffekværne kan operere ved en nogenlunde lav temperatur, så de ikke påvirker kaffens aroma, når de arbejder med bønnerne.

Samtidig bør de have et fornuftigt brugsdesign, så de er lette at rengøre samt at bruge i dagligdagen. Vi kigger nærmere på en række af markedets populære modeller og vurderer, om de lever op til kravene. 

Leder du efter en seriøs kaffekværn til espresso? Så klik dig videre – de følgende kværne er nemlig bedst til filter, stempelkande og andre typer kaffe, der ikke kræver de helt fine indstillinger.
Wilfa kaffekværn

Wilfa kaffekværnen er blandt de seneste års mest populære kværne til hobbysegmentet, som gerne vil have kvalitet. Nu er der så kommet en opdateret version på markedet, som kværner endnu bedre.

 I dag kan man finde begge udgaver, og der er lidt over hundrede kroners forskel på den nye og den gamle.

wilfa svart aroma kaffekværn

Vi har lavet en dybdegående test af den nyeste udgave af kværnen, hvor vi kommer ind på styrker og ulemper.

Du kan læse hele testen her.

I daglig brug

Den nye udgave kommer i en skarp mat-sort farve, og så har den en stærkere motor sammenlignet med den gamle metalfarvede model. Den nye motor betyder, at kværnen kan operere ved lavere omdrejninger i minuttet og dermed male bønnerne uden at udvikle varme.

Designmæssigt er de mest essentielle elementer bibeholdt ved kværnen. I hverdagen udmærker den sig ved et godt brugsdesign. Kammeret som opsamler den kværnede kaffe er nemlig placeret smartere end på mange af rivalerne, så de allermindste kaffepartikler (altså en form for støv) ikke sætter sig alle mulige steder og kan forårsage problemer.

Kammeret er desuden let at tage ud og sætte på plads. Det virker som en lille ting, men hvis du skal bruge en kaffekværn, hver eneste dag i flere år, så gør det i hvert fald dit liv en lille smule lettere.

Formalingsgraden er let at styre ved at skrue på toppen af bønnehopperen, og påfyldning kunne ikke være mere simpel.

Ligeledes er det utroligt let at gøre kværnen ren. Du skruer bare hovedet af (der hvor du hælder bønnerne i), og så er det let at tilgå selve kværnebladene. Det er dog generelt en kværn, der kræver minimal vedligeholdelse takket være det gode brugsdesign.

God til prisen

Sammenlignet med de andre kværne i samme prisklasse er Wilfa det bedste bud, man kan finde på en allround kværn, som kan dække næsten alle behov (undtagen espresso og tyrkisk kaffe).

Overordnet set får man med Wilfa Svart Aroma en kaffekværn, der langt hen ad vejen kan følge med de bedste modeller. Samtidig er det til en yderst fornuftig pris.

Vi har ved flere tidligere lejligheder rost den gamle model af Wilfa-kværnen, og den nye kan alt det samme – bare lidt bedre. Den er en hel del pænere med den nye mat-sorte farve og qua den nye motor, kværner den mere nænsomt. Derfor er den lidt højere pris givet godt ud. Det er jo trods alt en kværn, man vil komme til at bruge næsten hver morgen de i nogle år.

Er du ny indenfor kaffe eller vil du opgradere din gamle blender-kværn? Så kan vi kun anbefale Wilfas nye model.

For: 

 • God pris
 • Norsk mærke
 • Kvalitet – 5 års garanti
 • Kværner ensartet

Imod:

 • Kværner ikke til espresso
 • Nogle brugere klager over, at helt små lysristede bønner sætter sig fast – det har vi dog aldrig oplevet.

Klik her, for at gå til den nye Wilfa-kværn.

Gå til den ‘gamle’ model her.

Wilfa Svart Uniform

Wilfas nye topmodel fra 2019 har fået masser af opmærksomhed blandt kaffenørder. Det skyldes disse ting: 

 • Den er designet i samarbejde med Tim Wendelboe 
 • Den har flade kværneblade (og ikke de koniske af slagsen)
 • Den kan kværne til BÅDE espresso og filterkaffe  

Wilfa Svart Uniform adskiller sig dermed fra de fleste andre kaffekværne, der er lavet til filter og håndbryg. Normalt ser man ikke den type kværn have koniske kværneblade. 

Generelt betyder det, at man kan forvente et mere ensartet resultat både når man kværner og brygger.

Alle kværne producerer en vis mængde “fines” og “boulders”, som det hedder på engelsk. (en passende dansk oversættelser ville være mikrostøv og flager.)

Hvis en kværn producerer meget mikrostøv vil det ofte give en ubehagelig bitter og uren fornemmelse i munden. Samtidig vil de store flager give en surhed til den endelige kop. Det er umuligt helt at slippe for disse to typer partikler, men jo mere du kan undgå det, desto bedre vil din kaffe smage.

Wilfa Uniform Svart har de flade kværneblade, som er ekstremt effektive til at få has på de store flager. Det betyder, at kaffen smager mere koncentreret og fokuseret.

Det er faktisk så markant, at du nok bliver nødt til at justere dine brygge-opskrifter, hvis du kommer til Wilfa Svart Uniform fra en af de typiske begynder modeller! 

Læs min store test af Wilfa Svart Uniform her, hvis du er interesseret i dette bæst af en kværn.

Se flere billeder

For: 

 • Respekteret mærke
 • Eminent konsistens
 • Solidt kram
 • Kværner til både espresso og filter

Imod: 

 • Den dyreste kværn i testen
 • Den indbyggede vægt samt app er ikke særligt gennemtænkt. 

Baratza Encore kaffekværn

Baratza er på trods af det italiensk-klingende navn et amerikansk mærke. Virksomheden blev født i 1999 og har i sin korte levetid allerede gjort sig bemærket som et af topnavnene, når det kommer til kaffekværne. Særligt baristaer har taget Baratza til sig.

baratza encore kaffekværn test

I vores bog taler er det positivt, at firmaet ikke laver andet end kaffekværne. Så ved man ligesom, hvad der er fokus.

Baratza Encore er virksomhedens billigste model. Af design minder den om de dyrere, man ser på caféerne. Beholderen er lavet af antistatisk materiale, hvilket er en stor fordel i daglig brug.

Kaffekværnen har ikke en tidsindstillingsknap – derimod har den en tænd/sluk knap samt en doseringsknap, der kun kværner så længe den bliver trykket ind. 

Baratza Encore har 40 mm koniske kværneblade i hærdet stål, som kan klare lidt af hvert. Derudover er der 40 indstillingsmuligheder, så du har mulighed for at finde det perfekte grind.


Nogle steder frarådes det, at du bruger denne kværn til espresso, men faktisk kan Baratza Encore male fint og konsistent nok til espresso. Det kræver dog, at den skal 'rekalibreres' – en procedure, som ikke burde være særligt svær for de fleste med lidt teknisk snilde.

Selvom kværnen har 40 indstillinger, hvilket kan lyde af meget, så er der faktisk behov for en endnu finere indstilling, hvis du vil være helt sikker på, at kværnen passer sammen med din espressomaskine. Ved at kalibrere kværnen bliver de 40 indstillinger flyttet ned i et finere leje. Du kan se denne video, der forklarer meget mere om det simple indgreb. 

Baratza Encore bliver ofte fremhævet som 'bedst i test' og 'bedst til prisen'. På Amazon har kværnen en score på 4.1 ud af hele 856 kundeanmeldelser. Dermed er der ingen tvivl om, at det er et kvalitetsprodukt.

Baratza bliver ofte fremhævet for at have en helt eminent kundeservice, men man skal huske, at den er meget sværere at benytte sig af, når man bor i Danmark og ikke USA.

For: 

 • Respekteret mærke
 • Kan kværne nogenlunde til espresso
 • Antistatisk, god byggekvalitet

Imod: 

 • Baratza har ikke samme service i Danmark som firmaet har i USA.
 • Dyrere end Wilfas kværne

Se flere billeder her

1Zpresso Jx

Har du overvejet en håndkværn? Ja? Så læs lige videre.

Med en håndkværn får man nemlig et produkt, hvor hovedfokus er på at kværne. Der er ingen dyr elektrisk motor, og derfor kan man få en rigtig god kværn til billige penge. Det eneste lidt ærgerlige er, at man skal bruge håndkraft hver eneste gang, man vil have kaffe.

Mange af vores brugere spørger om man kan få en kaffekværn, som ikke larmer om morgenen. Mit svar er altid: Ja – men kun med en håndkværn! 

1zpresso jx håndkværn

Kuglelejer og aluminium

1Zpresso er et nyt mærke fra Taiwan, som kaffenørder i særligt Asien har taget til sig. Det skyldes, at man får ekstremt meget kværn for pengene. 

Vi skal ikke lægge skjul på, at der skal arbejdes lidt for sagen med en håndkværn. Denne håndkværn har dog et godt design med skarpe kværneblade på 48 mm, der gør det ganske let.

Selve håndtaget har en perfekt længde, og akslen har kuglelejer indbygget. Det betyder, at den er meget lettere at operere end de billigere håndkværne med keramiske kværneblade fra Hario og Porlex.

At kværne til en enkelt kop med 1Zpresso Jx bør ikke tage meget mere end små 30 sekunder!

Her på bloggen elsker vi håndkværne, og håber at flere læsere får øjnene op for, at man får virkelig meget for pengene med en model som denne.

Alt i alt slår 1Zpresso ALLE elektriske kværne i samme prisklasse, når det kommer til konsistens. 

Den kan også fungere nogenlunde til espresso, dog anbefaler vi, den lidt dyrere storebror Jx Pro til dette formål, da den har flere indstillingsmuligheder. 

Pro-tip: Da 1Zpresso ikke forhandles i Danmark bør du købe fra den officielle web-shop i Taiwan. Vær opmærksom på, at told og gebyrer kan blive lagt oven prisen. 

Tjek prisen her

For: 

 • Næsten ingen støj
 • Kvalitetskonstruktion
 • Kværner ultra-konsistent
 • Langstidsholdbar

Imod:

 • Du skal bruge håndkraft
 • Måske skal du betale told ved køb fra udlandet!

Dualit 75015

kaffekværn Dualit

Dualits bud på en habil kaffekværn, som ikke sprænger budgettet, er modellen med det mundrette navn ‘75015’. Selvom den ikke er meget dyrere end kværnen fra Moccamaster, så er den flere klasser over i ydelse.

Vi har her fat i en kværn med koniske blade, hvilket – som tidligere nævnt – er et must.

Dualits kaffekværn har et nydeligt nok design uden, at det vinder nogen priser og derudover er den også solidt bygget.

Men har du forhåbninger om at bruge kværnen til espresso, så må du desværre se dig om efter en anden kværn. Dualit-kværnen kan ganske enkelt ikke male fint nok.

Se flere billeder her.

For: 

 • God byggekvalitet
 • Klassisk design
 • Koniske blade

Imod:

 • Prisen er i den høje ende

OBH kaffe kværn

kaffekværn OBH

OBH er et af de mærker de danske forbrugere er bedst bekendt med. Men er Ole Bødtcher-Hansens mærke også i stand til at lave en god kaffekværn? Både og…

Denne kaffekværn er nemlig hverken designet eller bygget i Danmark. Derimod er det et generisk kinesisk design, som flere forskellige virksomheder sætter deres logo på og forhandler på deres respektive hjemmemarkeder. Blandt andet amerikanske Severin sælger den nøjagtigt samme kværn. For de fleste forbrugere lyder det som noget fup, men i virkeligheden er det en meget normal praksis, som mange mærker udøver.

OBH kaffekværnen klarer sig faktisk ganske udmærket på en række parametre. Hvis du skal kværne til filter eller stempelkande er den bestemt brugbar. OBH kaffekværnen har 9 forskellige indstillinger, så der kan eksperimenteres lidt.

Flere forbrugere peger på, at den næstfineste grad passer fortrinligt til mokapot eller espressokande, som den ofte bliver kaldt. Skal du kværne til espresso vil vi dog ikke anbefale kværnen.

Maskinen virker solid, men den er domineret af plastik. Beholderen til den malede kaffe er ligeledes lavet af plast, og den har et lille problem, som gør, at den opsamler en del af det helt fine ‘kaffestøv’. Dette problem rammer også det lille ‘rør’ som forbinder kværn og opsamler. Her må man i ny og næ bruge en spisepind eller en anden tynd genstand til at fjerne kafferester.

Kværnen har desuden en timer, ligesom mange andre kværne i denne prisklasse. En unødvendig funktion, hvis du spørger mig, men det skader vel heller ikke.

For: 

 • God pris
 • Dansk mærke
 • Kværner udmærket

Imod:

 • Kaffestøv sætter sig fast
 • Ikke originalt design

Gå til forhandler.


Bodum Bistro

Bodum kaffekværn

Bodum er et af de bedst kendte danske mærker inden for kaffe og køkkenudstyr. Bodum blev grundlagt helt tilbage i 1944 og er generelt kendt for kvalitet og godt design. Det er naturligvis firmaets ikonske stempelkande, som en stor del af familiefirmaets succes bygger på. I dag foregår en del af firmaets aktiviteter i Schweiz, mens produktionen foregår i Portugal.

Bodum har med deres kaffekværn lanceret et flot produkt. Kværnen med navnet Bistro fås i en række afdæmpede farver, som vil gøre sig godt i de fleste køkkener.

Bodum kaffekværn har timer og et design, man kender fra mange kaffemøller i samme prisklasse.

Samtidig har Bodum-kværnen trinløs indstilling, der går fra hele spektret – den grove til stempelkaffe og så den helt fine til espresso.

Maskinen er fremstillet i plastik, men fremstår alligevel som værende af god kvalitet med en belægning af et gummiagtigt materiale. Opsamlingbægeret er dog i glas, hvilket gør, at statisk mikrostøv ikke klæber fast.

Og hvordan kværner Bistro så? Der er bred enighed om, at det er en udmærket kværn til mange behov med koniske kværneblade af samme kvalitet som på dyrere maskiner. Filterkaffe, aeropress, stempelkaffe kan den klare strålende. Skal du lave espresso på en finere maskine, så kværner den dog ikke godt nok. Bruger du en billig espressomaskine med trykfilter, er den dog helt fin.

De fleste brugere på Amazon er godt tilfredse med maskinen og fremhæver, at det er en relativt lydløs kværn med koniske kværneblade til en god pris. Enkelte er skuffede over, at timeren kun går op til 20 sekunder, hvilket kan være i underkanten, hvis du skal kværne større mængder kaffe.

Se flere billeder af den dansk-designede kværn her

For: 

 • Godt design, flere farver
 • Enkel at bruge
 • God formalingsgrad

Imod:

 • Kværner ikke fint nok til espresso
 • Man betaler en del for 'Bodum-navnet'

Krups GVX242

krups kaffekværn test


Krups er et tysk mærke, som laver elektroniske produkter til køkkenet. Firmaet huserer i den billigere middelklasse og konkurrerer med mærker som Bosch og Delonghi. Krups er kendt for at lave udmærket udstyr uden dog på nogen måde at være en favorit blandt seriøse kaffefolk.

Krups kaffekværn med navnet GVX242 kan dog være med til at ændre på dette. Kværnen er nemlig uhyre billig i forhold til at være en kværn med koniske kværneblade.

Kværnen har 17 forskellige kværneindstillinger, men der er bred enighed blandt forbrugere, om at kværnen ikke egner sig til espresso.

Krups kaffekværn har en lille og kompakt størrelse, hvilket den bliver rost for fra flere sider. Byggekvaliteten er plastik, men den skulle dog være solid alligevel. 

På udenlandske sider er der ellers kun få klager over Krups-kværnen. De handler mest om, at den ikke kan kværne til espresso. Krups' kaffekværn er desuden testvinder hos flere andre magasiner.

Se flere billeder af kværnen lige her.

For: 

 • Uhyre billig
 • Kompakt størrelse
 • Tysk mærke

Imod:

 • Ikke egnet til espresso
 • Hård konkurrence i prislejet

Kaffekværn test: Den bedste kaffekværn

Efter at have kigget på de mest populære modeller på det danske og udenlandske marked er det tydeligt, at Wilfas modeller skiller sig ud positivt. Vores favorit igennem et stykke tid, den Wilfa Svart leverer en flot indsats og viser sig som det bedste bud under 1000 kroner, hvis man ikke har planer om at brygge espresso.

WIlfas nyere Uniform model kværner noget mere konsistent og fungerer også til espresso. Men den er dog også noget dyrere, og kan dermed kun anbefales til store kaffenørder. 

Hvis man ikke har noget imod at håndkværne, så giver det dog rigtig god mening at kigge nærmere på 1Zpresso Jx, da den simpelthen giver uhørt meget til prisen.

Men hvis du udelukkende regner med at brygge sort kaffe, så er Wilfa Svart Aroma et oplagt bud, da den lige er en tand billigere og mere praktisk end de andre top-kværne. 

En kaffemølle er essentiel

Mange baristaer mener rent faktisk, at en kaffekværn er det vigtigste udstyr, når du brygger. Du kan lave god kaffe med en dyr kværn og en billig espressomaskine, mens det modsatte er umuligt.

I mange år har kaffekværne været ekstremt dyre. Heldigvis er markedet for de koniske kværne blevet bedre de seneste år, og du behøver ikke længere at fyre hele børneopsparingen af for at finde en brugbar kaffekværn. Det er dog bestemt værd at strække budgettet en smule og gå nogle hundrede kroner op, når du skal vælge en kværn. På den måde får du også et stykke udstyr, som du kan have gavn af i mange år.

VIL DU IKKE GÅ PÅ KOMPROMIS MED DIT GEAR? Så læs vores nye guide til Rocket Espresso.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kaffekværn testvinder
Author Rating
51star1star1star1star1star

21 kommentarer til “Test: Den bedste kaffekværn for den seriøse nørd”

 1. jeg har været igennem en del forskellige kaffekværne som bare ikke har kunnet male bønnerne ensartet, nu har jeg så endelig set lyset og fået mig en wilfa svart CGWS-130B. det er verdensklasse, den får mine varmeste anbefalinger.

  Svar
 2. Tak for gode tests. Er det ikke muligt at få en kaffekværn til både espresseo og almindelig filterkaffe eller stempel?

  Svar
 3. Tak for en rigtig fin test 🙂 Det ser ud til, at de fleste (alle?) kværne har et minimum på 2 kopper, så hvad vil I anbefale, hvis man ofte kun brygger en enkelt kop om dagen? Er der en af kværnene, der kan klare så lille mængde, eller er man nødt til enten altid at gemme halvdelen eller smide det ud? Bedste hilsner

  Svar
  • Wilfa-kværnen klarer uden problemer at kværne til en enkelt kop – altså omkring 12-15 gram. Prøv den 🙂

   Svar
  • Ingen af dem kværner mere end 1 kop, hvis du kun kommer bønner i til 1 kop, man kan godt snyde dem, det er jo kun maskiner.

   Svar
 4. man kan nøjes med at hælde det antal bønner man har brug for og således lade den kværne alle bønnerne,så behøver man ikke smide bønner ud

  Svar
 5. Hej.

  Kan du skrive lidt om forskellen mellem Wilfa CGWS-130B
  og Wilfa WSCG-2. DE ligner hinanden til forveksling. WSC-2 har ifølge jeres side også vundet den gyldne bønne.

  Svar
  • De to modeller minder meget om hinanden, og de er begge udmærkede kværne. CGWS-130B (også kendt som Wilfa Svart Aroma eller bare ‘den sorte Wilfa kværn’) er den nyeste udgave og vores favorit. Den har en ny og stærkere motor, som kan kværne ved en lavere hastighed. Det er med til at give bedre smag. Efter min mening ser den også noget bedre ud. Ellers er der ikke den store forskel.

   Svar
 6. Jeg har den fra Krups, og male kaffe, det kan den, men at der er 17 indstillinger på den, giver jeg nu ikke meget for, da der ikke er den store forskel på den fineste grad til den groveste. Jeg synes at den på den groveste indstilling, stadig maler kaffe for fint, hvis man vil have grov stempel kaffe. Til almindelig kaffe er der intet at påpege, der gør den hvad den skal, og er hurtigt gjort ren.

  Svar
 7. Tak for en fin test, hvilken kaffekværn vil I anbefale hvis den både skal kunne male meget fint i 200-400g mængder og være mest støjsvag?
  Jeg ønsker en som kan bruges både til at male kaffe til maskine og stempel kande men også en der kan bruges til at male mandler/nødder til mel, derudover er det et must at den er så støjsvag som muligt da der er rigeligt der afgiver støj i hverdagen.

  Svar
  • Hej Charlotte, det er ikke noget helt let spørgsmål. Er det til personlig brug eller i en professionel sammenhæng? Hvis det er bare til hjemmebrug, vil jeg foreslå Wilfa Svart Aroma til maskine og stempel. Derudover ville jeg nok bruge en separat kværn til nødder. En af de billige ‘blenderkværne’ fra supermarkedet vil nok egne sig rigtig fint til det formål.

   Svar
 8. Tak for en god test.

  Jeg er lidt om, hvad det betyder, når de ikke kan kværne til espresso. Er det kun til espresso-maskine- eller gælder det også italiensk espresso på komfur, som jeg bruger?

  Svar
  • Det gælder kun ‘rigtig’ espresso, som kræver meget præcise indstillingsmuligheder. Moka– eller (espresso-kanden) er meget mere tilgivende så længe det bare er en nogenlunde fin kværnegrad.

   Svar
 9. Angående OBH og deres brug af generiske Kina vare:

  Den testede Krups GVX242 er den samme som en OBH Nordica Precision GD7008S0. Altså endnu en generisk Kina vare. Den er dog ganske fin synes jeg. Som en anden nævner kværner den dog meget fint. Man kan med lidt fingersnilde og en fil dog selv gøre noget ved det (i teorien. Praksis vil vise sig i aften når jeg prøver).

  Svar
  • Hej Thomas

   Altså det er nøjagtigt den samme maskine? For jeg sad nemlig og kiggede efter Krups GVX242 og alle steder kom OBH frem.
   Så jeg kan roligt anskaffe mig OBH kværnen i stedet for Krups?

   Svar
 10. Hej Moustache

  jeg vil gerne have en støjsvag elektrisk kaffekværn, da køkkenet ligger tæt på børneværelser. Lige nu bruger jeg ovennævnte Krups GVx 242, men den kører med ret høje omdrejninger.

  Ved du om man kan få en støjsvag, eller skal jeg håndkværns-vejen?

  Svar
  • Min anbefaling er helt klart håndkværn hvis støj er det vigtigste kriterie. Efterhånden kan man få nogle rigtigt gode modeller, der ikke er forfærdeligt meget langsommere end elektriske kværne. Tjek kaffeteriet ud – de har Timemore og El Commandante som begge er fornuftige. Held og lykke.

   Svar
 11. Hej

  Jeg skal bruge en der kan lave 1-2 kopper af gangen, hvor man bare hælder vand over og så er den klar. Hvad skal jeg ud i?

  Vh. Jesper

  Svar
  • Mener du som bryggemetode eller kværn? Clever Coffee Dripper er en af de letteste og mest effektive filtermetoder derude. Den kan varmt anbefales.

   Svar

Skriv en kommentar

0 Shares
Share
Tweet
Share